+47 405 20 344 [email protected]
English

Ledermøte med biskop og ordfører

26 januar
Hele dagen
DOTL Drammen - Arrangement

Velkommen til ledermøte i Fjell kirke torsdag 26. januar! Du får middag og blir med på samtaler om DOTL før, nå og framover.

Biskopen i Den norske kirke og ordføreren i Drammen kommer, kommer du?

Torsdag 26. januar blir det tre arrangement etter hverandre på Fjell:

Det er påmelding til ledermøtet, mens man trenger ikke melde seg på til kulturkvelden, den er åpen for alle.

Ledermøte for alle med verv

I 2023 er det 15 år siden DOTL ble dannet og vi starter jubileumsåret med ledermøte og middag. Vi håper alle medlemmene i DOTL blir representert av en eller flere med lederansvar. Tros- og livssynssamfunn i Drammen og Lier som ennå ikke er medlem, er også velkomne.

Alle som har en av disse rollene er invitert:

Ordfører i Drammen, Monica Myrvold Berg, og Biskop i Tunsberg, Jan Otto Myrseth, er spesielle gjester denne gangen. Det blir også en spennende panelsamtale med folk som har vært sentrale i oppbyggingen av DOTL og noen som kan være med å gi en retning videre.

Møtet og middagen er gratis. Obligatorisk påmelding.

Ledermøtet er et samarbeid mellom DOTL, Austad Fjell menighet og Kirkelig dialogsenter Drammen.

Er du en av DOTLs veteraner? Da vil vi gjerne ha bilder du har tatt! Send bilder og en kort forklaring til [email protected]

Kulturkveld: religion i det offentlige rom

I forlengelsen av Ledermøtet og middagen inviterer Fjell kirke til en åpen og gratis kulturkveld kl. 19. Her blir det en samtale mellom styreleder i Drammen Moské Sajid Mukhtar og Biskop i Tunsberg, Jan Otto Myrseth om «religion i det offentlige rom».

Det blir et variert musikalsk program med bl.a. sopran Skaiste Arvan og pianistene Victor Riakhin og Galina Trintsoukova.

Arrangør: Kulturkomiteen i Kulturkirken Fjell