+47 405 20 344 [email protected]
English

Arrangerte middag i Livssynsåpent hus

10. november 2023

Lokale Nyheter

Arrangerte middag i Livssynsåpent hus

Få ting er mer givende enn å bryte brød og planlegge gode brobygger- og dialogarrangementer med engasjerte venner. Sammen med Pådriv Oslo og flere samarbeidsorganisasjoner har STL Oslo satt i gang en prosess om et felles livssynsåpent hus med blant annet plass til sermonirom, som et levende brobyggingsprosjekt. Målet er å skape et fellesskap med rom for tros- og livssynsmangfoldet i Oslo, innunder ett tak. 

Livssynsåpent hus er i full gang med konkrete aktiviteter, og i går kveld samlet flere seg til en arbeidsmiddag på Økern. Her møtte flere av samarbeidsaktørene våre med representanter fra Human-Etisk Forbund, Humanistisk Ungdom, ICC Norge, ICC Ungdom, Den norske kirke, Kvekersamfunnet og Gurduara Sri Guru Nanak Dev Ji. Flere fikk innblikk i prosjektet som er under stadig utvikling, og vi la spennende planer for aktiviteter i begynnelsen av 2024. Vi leter fortsatt etter lokaler til en 3-årig pilot, men det er ingen grunn til å vente med å skape godt innhold og bli kjent på tvers! 

Fram til et pilotlokale er på plass, vil et omreisende Livssynsåpent hus besøke flere steder i Oslo – og fortsette dialog og samarbeid i praksis gjennom åpne aktiviteter. Prosjektet mottar tilskudd fra Oslo kommune v/ Kulturetaten. 

Mer informasjon om selve arrangementene og påmelding til disse kommer fortløpende, så følg gjerne med her, i nyhetsbrevene våre eller på sosiale medier – Facebook og Instagram.

Har du tips til lokale eller ønsker å bidra øvrig med prosjektet, send oss gjerne en mail til: [email protected].

Du kan lese mer om selve prosjektet her

CAPTION

CAPTION

CAPTION

CAPTION

CAPTION

CAPTION

CAPTION

Flere i denne kategorien