+47 405 20 344 [email protected]
English

Desemberaksjonen: Tros-og livssynssamfunn gjør Søndre Nordstrand varmere sammen

15. desember 2023

Lokale Nyheter

Desemberaksjonen: Tros-og livssynssamfunn gjør Søndre Nordstrand varmere sammen

I går arrangerte STL Oslo Desemberaksjon i samarbeid med tros- og livssynssamfunnene i Forum for Dialog og Samarbeid i Søndre Nordstrand. Frivillige fra seks forskjellige buddhistiske, kristne og muslimske samfunn var med på å pakke 250 gaveposer med gavekort til matbutikker og deilige kaker fra Holmlia kulturkafé. Gaveposene skal distribueres via de ulike tros- og livsynssamfunnene til folk som trenger litt ekstra hjelp i juletiden.

– Mange i bydelen sliter nå når det er dyrtid og merker at pengene ikke strekker til. Tros- og livssynssamfunnene er i kontakt med mange og vet hvor skoen trykker. Samhold er viktig i vanskelige tider, og ved å gjøre dette sammen håper vi lyse opp mørke tider, sier STL Oslos daglig leder Birgit van der Lans.

Det var god stemning i Mortensrud kirke, ikke minst siden byråd for kultur og næring, Anita Leirvik North tok turen innom for å bidra med pakkingen:

– Jeg er utrolig glad for å bli invitert til Mortensrud og for å kunne være med på å pakke gaver for folk som har behov for det. Forhåpentligvis gjør det at de får det litt enklere i jula, sier kulturbyråden.

Aksjonen ble koordinert av STL Oslo, og finansiert med en ekstrabevilgning fra regjeringen til STL og andre organisasjoner innen tros- og livssynsfeltet. Vi håper denne Desemberaksjonen kan være et lite bidrag i en ellers hektisk juletid.

Takk til alle de frivillige som har vært med på selve pakkingen, og til det flotte samarbeidet med Holmlia Kulturkafé, Mortensrud kirke og STL nasjonalt.

CAPTION

CAPTION

CAPTION

Flere i denne kategorien