+47 405 20 344 [email protected]
English

Ledig stilling: Prosjektkoordinator i prosjektet Barnevern, religion, oppdragelse (BRO)

20. november 2023

Nyheter

Ledig stilling: Prosjektkoordinator i prosjektet Barnevern, religion, oppdragelse (BRO)

Stillingsutlysning prosjektkoordinator BRO

STL søker vikar for prosjektkoordinator i prosjektet BRO; barnevern, religion og oppdragelse, i 100% stilling i 6 måneder fra 1.1.2024. I STL får du jobbe på et felt i rask utvikling og som er stadig mer i søkelyset. Som koordinator jobber du i team med prosjektleder.

Prosjektet BRO fokuserer på å styrke samarbeidet og relasjonene mellom barnevernet og religiøse grupper. Det skal bidra til kompetanseheving om tro og livssyn for barnevernet og til å styrke kunnskapen om, og trygghet i møte med barnevernet i religiøse miljøer. Prosjektet bidrar til å bygge ned fordommer og styrke samarbeidet mellom barnevernet, familier og enkeltmennesker.

Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjoner og erfaring:

Personlige egenskaper:

Vi tilbyr:

Stillingen inngår i et sekretariat på 8 personer med kontorer i Rådhusgt 1-3, Oslo. Kandidater må være innstilt på at alle i et lite sekretariat må være «altmulig-personer».

Søknad med CV sendes innen 1. desember 2023 til [email protected]. For mer informasjon kontakt STLs generalsekretær Ingrid Rosendorf Joys: [email protected], telefon 40215132.

STL er en dialog- og interesseorganisasjon som arbeider for likebehandling av tros- og livssynssamfunn i lov og praksis. STL representerer bredden av tro og livssyn i Norge ved våre 15 medlemssamfunn, som omfatter både minoritets- og majoritetslivssyn, religiøse og ikke-religiøse livssyn og store og små tros- og livssynssamfunn.

Flere i denne kategorien