+47 405 20 344 [email protected]
English

Mangfoldsfest i Tønsberg 2023!

8. februar 2023

Nyheter

Mangfoldsfest i Tønsberg 2023!

I 2022 fikk STL mulighet til å arrangere en skikkelig folkefest – Mangfoldsfesten. Gikk du glipp av det i september 2022? Frykt ikke! Rådet i STL har nå besluttet at tros- og livssynssamfunnene igjen skal arrangere folkefest i Tønsberg, og i påfølgende år tar vi festen på rundtur til andre byer i Norge.

Lørdag 17. september 2022 ble Tønsberg fylt med smaker, lukter, farger, dans og moro. Nå er det igjen duket for at religions- og livssynssamfunnene skal innta Farmandstorvet i Tønsberg.

Musiker Heidi Marie Vestrheim og komiker Yousef Hadaoui var konferansierer for Mangfoldsfesten 2022. I videoen nedenfor kan du se Yousef Hadaoui ta deg igjennom noen stands og aktiviteter som tros- og livssynssamfunnene hadde på Farmandstorvet i fjor.

 

Frivillighetens år

Mangfoldsfesten 2022 var en del av Norges første tros- og livssynsuke som varte fra 15.-19. september, i tillegg til en fotoutstilling på Tønsberg og Færder bibliotek, som var tilgjengelig for besøkende i to uker, før og under tros- og livssynsuken. Frivillighetens år var forankret i regjeringens Frivillighetsmelding og det var Frivillighet Norge som fikk ansvaret med å planlegge og koordinere innsatsen rundt året.

I videoen under kan du høre Mattis Koppang, kommunikasjonsrådgiver i Frivillighetens år 2022, fortelle om Mangfoldsfesten, tros- og livssynssamfunnenes bidrag i frivilligheten og hvordan slike arrangementer har bidratt til å styrke frivilligheten i Norge.

Flere i denne kategorien