+47 405 20 344 [email protected]
English

Sammen for effektiv vaksinering

4. mars 2021

Nyheter

Sammen for effektiv vaksinering

Vaksinering er beste vei tilbake til en normalhverdag, og det er viktig å nå bredt ut. Siden romjulen 2020 har vaksineringen mot Covid-19-viruset pågått i Norge. Ikke så fort som mange skulle ønske, men det går fremover. Alle beboere på sykehjem er vaksinert, veldig mange helsearbeidere likeså, og nå beveger man seg videre nedover i aldersgruppene.

STL deltar i samtaler om hvordan vi som samfunn kan nå flest mulig med oppfordring om å la seg vaksinere. I gårsdagens (3.3.2021) møte med FHI, Helsedirektoratet og IMDi, fikk STL, MDN og IRN anledning til å vise hva vi gjør og samtidig gi innspill til hvilken kunnskap vi trenger for å kunne bidra til å spre god og sannferdig informasjon. STLs kampanje #etstikkforfellesskapet skapte begeistring og vi ser for oss å intensivere denne. I dette arbeidet er det viktig at religions- og livssynsledere bidrar med riktig informasjon og til å avkrefte myter om vaksiners innhold og mulige bivirkninger.

Følg med på STLs nettsider og på våre sosiale medier. Lik og del artikler, lenker og kampanjer som legges ut. Slik spiller du og ditt miljø en viktig rolle i arbeidet for effektivt smittevern og vaksinering!

Les mer om vaksinene her.

Flere i denne kategorien