+47 405 20 344 [email protected]
English

Stillingsutlysning: Generalsekretær i STL

9. januar 2024

Nyheter

Stillingsutlysning: Generalsekretær i STL

Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn (STL) søker generalsekretær. Vår generalsekretær har takket ja til en spennende stilling utenfor organisasjonen, og vi søker hennes etterfølger.

STL er en toneangivende aktør på tros- og livssynsfeltet, som er i rask utvikling og stadig mer i søkelyset. Vi lever i en tid hvor religions- og livssynsdialogen er viktigere enn noensinne. Som generalsekretær vil du spille en sentral rolle i realiseringen av det livssynsåpne samfunn.

Generalsekretæren er ansvarlig for daglig drift og utvikling av STL i tråd med STLs formål og gjeldende strategi- og styringsdokumenter. STL har et årlig driftsbudsjett på rundt 10 millioner kroner, inkludert flere prosjekttilskudd. STL får tilskudd over statsbudsjettet fra Barne- og familiedepartementet og prosjektmidler fra bla. Bufdir.

Stillingen er et åremål på 6 år, med mulighet for forlengelse i inntil 6 år. Lønn etter avtale. Oppstart så snart som mulig.

Ansvarsområde og arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjoner og erfaring:

Personlig egnethet blir vektlagt.

Personlige egenskaper:

Vi tilbyr:

STL har kontorer på Kirkens Hus i Rådhusgt 1-3, Oslo.

Søknad med CV sendes innen 28. januar 2024 til [email protected]. Intervjuer vil gjennomføres i uke 5 og 6. For mer informasjon kontakt STLs styreleder Trond Enger, mob: 90 85 10 55 eller STLs kontoransvarlig Irene Incerti-Théry, [email protected], mob: 40520344.

Flere i denne kategorien