+47 405 20 344 [email protected]
English

Får vi komme på besøk?

8. september 2022

Lokale Nyheter

Får vi komme på besøk?

DOTLs styre vil gjerne bli bedre kjent med våre medlemssamfunn og at deres medlemmer skal bli bedre kjent med oss.

Vi starter vår medlemsturné i høst og fortsetter til vi har besøkt alle. Ta kontakt raskt om dere vil ha besøk nå!

Når: En ettermiddag eller en helgedag det passer for dere. Vi vil gjerne komme en dag mange av deres medlemmer er samlet, f.eks. på en gudstjeneste, en fredagsbønn, en høytid e.l. Besøket kan vare mellom en halvtime og et par timer, det er opp til dere.

Hva: Vi vil fortelle hva DOTL er og hva vi gjør, og svare på spørsmål om vårt arbeid. Vi vil gjerne høre mer om deres samfunn/forening/menighet, hva dere gjør og hva dere synes det er viktig at DOTL jobber med.

Hvorfor: Vi har erfart at både enkeltpersoner og organisasjoner kan lære mye av hverandre – selv om vi tror forskjellig, står vi i mange av de samme utfordringene. Vi håper at flere mennesker skal oppdage gleden og nytten med dialogarbeid, og engasjere seg i DOTL. Vi vil bli kjent med dere slik at dere får mulighet til å påvirke arbeidet vårt.

Hvem: I tillegg til daglig leder, forstander, styret, valgkomite og andre med verv, vil vi gjerne treffe flest mulig av deres vanlige medlemmer.

Hvordan: Send en e-post til [email protected]. Foreslå flere datoer der vi kan komme til dere. Fortell gjerne om det er noe spesielt som skjer disse dagene.

Flere i denne kategorien