+47 405 20 344 [email protected]
English

Kultur- og likestillingsminister åpner STL Oslos FN-markering på Stovner

16. oktober 2023

Lokale Nyheter, Nyheter

Kultur- og likestillingsminister åpner STL Oslos FN-markering på Stovner

Tirsdag 24. oktober inviterer STL Oslo til feiring av FN-dagen på Stovner ved Fossum kirke. Dagen markeres med høytidelig åpning fra kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery, etterfulgt av spennende panelsamtaler om betydningen av tros- og livssynssamfunn i lokalsamfunnet, og hvordan det er å være ung og troende. I tillegg blir det gratis servering av middag, og du får bli kjent med flere av våre lokale tros- og livssynssamfunn og organisasjoner på stand gjennom hele ettermiddagen. Det blir også massevis av underholdning med blant annet musikkinnslag og danseforestillinger.

FN-dagen markeres hvert år den 24.10 som en påminnelse til dagen FN-pakten tråde i kraft og organisasjonen ble til i 1945. Og gitt dagens turbulente situasjon globalt, føles det ekstra viktig å feire mangfold og markere samhold. Arrangementet  er en del av et større prosjekt kalt «Dialogdager i bydelene» med formål om å drive aktiv brobygging mellom de ulike tros- og livssynsmiljøene på lokalt nivå.

Arrangementet er gratis og vi håper du tar med deg hele familien og venner til denne hyggelige markeringen.  Vi er også veldig stolte av å kunne samarbeide med lokale tros- og livssynsaktører som Høybråten, Stovner og Fossum menighet, Stovner Islamic Centre, Norges Hindu kultursenter, Stovner bokseklubb, Blokk 58, Kirkens bymisjon/Frivillighetssentralen m.fl.

Flere i denne kategorien