+47 405 20 344 [email protected]
English

Vikariat som kommunikasjonskonsulent i STL

21. desember 2018

Nyheter

Vikariat som kommunikasjonskonsulent i STL

STL søker etter en vikar i 2019 for ansatt som går ut barselpermisjon. Stillingen består hovedsakelig av kommunikasjonsarbeid og andre oppgaver i sekretariatet. Vi ser etter en organisert og selvdreven person, som er teknisk anlagt og har erfaring fra kommunikasjonsarbeid.

 

Arbeidsoppgaver:

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 

Vi tilbyr:

 

Kommunikasjonskonsulenten inngår i et sekretariat på fire personer med kontorer i Rådhusgt 1-3, Oslo. Lønn etter avtale. Oppstart 1. februar, eller så snart som mulig, frem til 31.12.2019.

 

Vi oppfordrer særlig personer med minoritetsbakgrunn om å søke stillingen. Søknaden med CV sendes innen 20. januar 2019 til [email protected]. For mer informasjon kontakt STLs generalsekretær Ingrid Rosendorf Joys: [email protected], 40 21 51 32.

 

Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn (STL) er en dialog- og interesseorganisasjon som samler bredden av tros- og livssynssamfunn i Norge. STL feiret sitt 20års jubileum i 2016 og har 15 medlemssamfunn. STL jobber politisk for likebehandling av tros- og livssynssamfunnene og dialogisk for mer kunnskap om og kjennskap til de ulike tros- og livssynssamfunnene.

 

Last ned stillingsutlysutlysninger her.

Flere i denne kategorien