+47 405 20 344 [email protected]
English

Ta et stikk for fellesskapet

22. februar 2021

Nyheter

Ta et stikk for fellesskapet

Norske tros- og livssynssamfunn har bidratt med mye gjennom pandemien så langt. Blant mye annet har de laget flere titalls informasjonsvideoer på 18 ulike språk, som har gjort viktig informasjon tilgjengelig for minoritetsmiljøer.

De har også advart mot å lytte til konspirasjonsteorier knyttet til viruset. Skal vi overvinne viruset må så mange som mulig vaksinere seg. Norske religions- og livssynsledere ønsker å bidra til det ved å demonstrere at de skal la seg vaksinere, og formidle at dette er viktig, ikke bare for den enkelte, men også for fellesskapet.

Kampanjen bruker emneknaggen #etstikkforfellesskapet. Budskapet er at norske tros- og livssynsrepresentanter tester seg ved behov, og vaksinerer seg når det blir deres tur i køen.

Alle kan delta

Du trenger ikke være leder i et tros- og livssynssamfunn for å delta i kampanjen. Alle kan bidra. Alt du trenger å gjøre er å la deg avbilde med enmeknaggen #etstikkforfellesskapet. Du kan holde en plakat med denne emneknaggen, eller legge teksten direkte på bildet ditt. Det er fint om du kan informere om hvilket tros- eller livssynssamfunn du tilhører.

Legger du bildet ut på Facebook er det viktig at du også skriver emneknaggen i tekstfeltet i statusoppdateringen. Videre må du «tagge» STL for at vi skal kunne se og dele statusoppdateringen din. Det gjør du ved å skrive krøllalfa foran Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn, slik: @Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn.

Legger du bildet ut på Instagram er det fint om du i tillegg til å bruke emneknaggen #etstikkforfellesskapet også bruker emneknaggene #stl og #gudogymistanna, slik at vi blir oppmerksom på det.

Du kan også sende bildet til STLs kommunikasjonsrådgiver på følgende epostadresse: [email protected], så legger han ut bildet for deg.

Flere i denne kategorien