+47 405 20 344 [email protected]
English

Ny daglig leder i STL Bergen: – jeg har allerede fått innblikk i hvor stort mangfold det er i Bergen

8. februar 2024

Lokale Nyheter

Ny daglig leder i STL Bergen: – jeg har allerede fått innblikk i hvor stort mangfold det er i Bergen

Anne Stokholm

STL Bergen har ansatt Anne Stokholm som ny daglig leder på tampen av 2023. Det ble en hektisk start for den nyansatte lederen, med både ny jobb å sette seg inn i, i tillegg til at STL Bergen (STLB) da også gjennomførte Desemberaksjonen i sin by.

Hva gjorde at du ønsket å bli daglig leder i STLB, og hvordan har det vært å tre inn rollen? 

– På den korte tiden jeg har vært daglig leder i STL-Bergen har jeg allerede fått et innblikk i hvor unektelig viktig tro og livssyn er for mange mennesker og hvor stort mangfold det er, sier Stokholm.

STL Bergen består av 20 medlemssamfunn, fra Human-Etisk Forbund til oromo religionen waqeffanna. Se full oversikt over medlemmer på STLB.no.

Hva tror du blir viktig for STL Bergen i 2024?

– Den medmenneskelige omsorgen må det avsettes tid til – også i 2024. Jeg kommer fra en karriere i helsevesenet som strekker seg tilbake i snart 30 år. Der har jeg møtt mennesker i alle aldre, livsfaser og situasjoner. Mennesker fra ulike opphav med ulike behov. Behov om å bli hørt, tatt vare på, bli behandlet med respekt og ikke minst få kjenne på at en gir litt av sin tid. Det har gitt meg en verdifull erfaring som er god å ha med seg videre. Som daglig leder i STL-Bergen ser jeg at mye av jobben går til akkurat det – å møte mennesker i dialog. Jeg ser frem til å få jobbe i en organisasjon der jeg får bidra til å utvikle mangfoldet som blir større, videreføre det gode samarbeidet med viktige aktører og ikke minst – få lære mer.

– Mitt fokus er synlighet og tilstedeværelse. Jeg gleder meg til å  besøke og bli bedre kjent med medlemssamfunnene og andre lokale grupper her i Bergen og omegn i tiden fremover, avslutter Stokholm.

Flere i denne kategorien